Ebösszeíró adatlap

Az állatok védelméről szóló 1998. évi XXVII. törvény 42/B. (1) bekezdés alapján Bicske Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében Bicske közigazgatási területén ebösszeírástvégez.

A települési önkormányzat az ebösszeírás alapján az ebtartók által szolgáltatott adatokról helyielektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes

biztonságának és tulajdonosának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmifeladatainak hatékony ellátása céljából.

Az eb tulajdonosa, vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi

bírságot vonhat maga után.Az ebösszeíró adatlap további példányai beszerezhetőek aBicskeiPolgármesteri HivatalÜgyfélszolgálatán (2060 Bicske, Hősök tere 4.), letölthető a www.bicske.hu honlapról, illetve nyomtatással, fénymásolással sokszorosítható.

 

Az adatlap letölthető ide kattintva