Forgalomszámláló berendezéseket telepítenek az M0-s autóúton

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában 2020. október 19-én, hétfőn napközben, a reggeli és délutáni csúcsidőszakok között forgalomszámláló hurok telepítési és burkolati jel festési munkáka lesznek az M0-M7 csomópontban.

Az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldaláról nem lehet az M7-es autópályára Budapest felé felhajtani. A főváros felé tartóknak tovább kell haladniuk és az M1-es autópályán keresztül érhetik el az M1-M7-es autópályák közös szakaszát és így Budapestet. Az M0-s autóút ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldaláról és az Érd-Törökbálint közötti útról a munkavégzés idején is fel lehet hajtani az M7-es autópályára Budapest felé.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkavégzés idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.